Activiteiten die je kunt doen in Egypte en Barcelona

Activiteiten die je kunt doen in Egypte en Barcelona

Reizen is een van de beste manieren om jezelf te ontdekken. Twee van de beste plaatsen die je kunt bezoeken zijn Egypte en Barcelona. Sommige mensen hebben de mogelijkheid dat ze een last minute egypte en een Barcelona reis plannen. Dit moet je zeker doen als je de kans hebt!

Bezoek Casa Mila of Casa Batllo in Barcelona

De beste plek om je stedentrip barcelona te beginnen is bij de gebouwen van Antoni Gaudi. Gaudi was een Catalaanse architect die van Barcelona het grootste deel van zijn leven zijn thuis maakte. Zijn unieke stijl is bijzonder goed bekend in deze stad. Twee van zijn beroemdste gebouwen zijn Casa Mila en Casa Batllo. Beide gebouwen zijn gelegen aan de Passeig de Gracia in de Gotische wijk. Als je geweldige architectuur wilt zien tijdens je bezoek aan Barcelona, ​​dan zijn deze twee gebouwen een uitstekende plek om te beginnen.

Wandeling naar de top van de grote piramide

Klim naar de top van de Grote Piramide van Gizeh en zie de zonsopgang boven Caïro. Je zult het vroeg moeten beklimmen, dus vertrek minimaal een uur voor zonsondergang of zonsopgang. Een gids kan je helpen bij het navigeren in de piramide en plaatsen aanbevelen om tijdens je beklimming naartoe te gaan. Zorg ervoor dat je comfortabele schoenen draagt ​​die geschikt zijn om op ruw terrein te lopen en neem voldoende water mee. De piramides hebben gedurende deze tijd geen schaduw, dus zorg ervoor dat je zonnebrandcrème en een zonnebril meeneemt.

Vis eten aan de noordkust

Veel mensen bezoeken de noordkust vanwege de prachtige stranden, maar als je op zoek bent naar een unieke ervaring, ga dan naar een van de vele visrestaurants in dit deel van Egypte. De zeevruchten zijn vers en lekker en worden gegrild of gebakken in een oven. Ze worden met overheerlijke aardappelen en groenten geserveerd.

Bekijk Park Güell

Park Güell is een park ontworpen door Antoni Gaudi in Barcelona. Het staat bekend om zijn mozaïektegels, architectuur en indrukwekkende uitzichten over de stad. Het park is open voor het publiek en gratis te bezoeken, dus zorg ervoor dat je het bezoekt als je in Barcelona bent. De beste manier om er te komen is door een taxi of Uber te nemen, aangezien deze buiten de gebaande paden ligt en moeilijk te bereiken is met de voet.

Ga op een ballonvaart over de woestijn

Een van de beste manieren om Egypte en Barcelona te verkennen, is door een ballonvaart te maken. Ballonvaren is de afgelopen tien jaar steeds populairder geworden. Dit is zowel een veilige als een geweldige manier om de wereld vanuit een andere hoek te bekijken. IN Egypte kun je profiteren van dit natuurwonder door een ballonvaart te boeken die je boven Gizeh brengt.