Onze blog

Hier vind je een overzicht van alle blogberichten. Dit archief wordt dagelijks bijgewerkt en aangevuld met nieuwe verhalen!

Activiteiten die je kunt doen in Egypte en Barcelona

Reizen is een van de beste manieren om jezelf te ontdekken. Twee van de beste plaatsen die je kunt bezoeken zijn Egypte en Barcelona. Sommige mensen hebben de mogelijkheid dat ze een last minute egypte en een Barcelona reis plannen.

Lees meer
De 5 mooiste landen in Europa voor een actieve vakantie

Albanië is het minst bezochte land van het hele continent. En met reden - het land is voor veel reizigers afgesloten vanwege de politieke conflicten in de regio. Maar nu is de tijd gekomen om een van Europa's minst verkende landen te ontdekken.

Lees meer
4 Activiteiten die je op vakantie kunt doen

Ben je op zoek naar leuke activiteiten die je op vakantie kunt doen? Hier zijn enkele ideeën om je op weg te helpen. Van skiën en raften tot rotsklimmen en wandelen, dit zijn enkele van de meest opwindende avonturen.

Lees meer
De voordelen van kort van tevoren boeken

Toch nog besluiten om binnenkort weg te gaan? Een spontane vakantie boeken kort voor vertrek kan klinken als een dure en onhandige optie. Vaak worden vakanties ver van tevoren geregeld en geboekt om (te) hoge prijzen te voorkomen.

Lees meer
Ontdek Europa met je camper

Wakker worden met een prachtig uitzicht, een kopje koffie drinken in de bergen en gaan en staan waar en wanneer je maar wilt. Klinkt je dit als muziek in de oren? Schaf dan een camper aan of huur een camper en ga op reis in Europa.

Lees meer