Dé checklist voor een dagje strand

Dé checklist voor een dagje strand

Een dagje strand is altijd leuk en gezellig om te doen, maar wat moet je allemaal meenemen? Dat lees je hier. Iedereen zit het wel zitten om samen met je gezin of familie even lekker te relaxen op het strand. Heerlijk genieten op je handdoek, met je voeten in het warme zand en zodra je het warm krijgt neem je een verfrissende duik in de zee. Ondanks het plezier wat je van een dagje strand krijgt zijn de voorbereiding niet voor iedereen zo ontspannen. Vaak komt er juist een heleboel stress bij kijken want wat moet je nou allemaal meenemen naar het strand?

Smeer je goed in met zonnebrandcrème mee

Zonnebrandcrème is het belangrijkste item voor een dagje zon, zee en strand. Ook al verbrand je huid meestal niet zo snel is het wel belangrijk om jezelf goed te beschermen tegen de zon. Je kan namelijk ook verbranden in de schaduw en vaak heb je het zelf helemaal niet door als je aan het verbranden bent. Daarnaast is het ook belangrijk dat je goed weet welke factor je gebruikt. Wij raden je dan ook aan om een factor te kiezen die bij je past en smeer je direct in zodra je op het strand bent. Smeer je regelmatig in. Je moet je ook insmeren wanneer je net in het water bent geweest en een waterbestendige zonnebrand gebruikt.

Neem zwemkleding mee

Je bikini of tankini is misschien het belangrijkste om mee te nemen wanneer je een dagje richting het strand gaat. Hoe ga je namelijk genieten van de zon en de zee zonder je bikini, tankini of zwembroek? Precies, dat is bijna onmogelijk. Wanneer je aan het strand denkt, denk je waarschijnlijk direct aan je zwemkleding. Zorg er dus voor dat je zwemkleding altijd bovenaan je lijstje staat want je mag je zwemkleding echt niet vergeten!

Genoeg eten en drinken

Neem voldoende water en of ander drinken mee. Wikkel je drinken in handdoeken, zo blijven ze namelijk lekker koel. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om koelelementen mee te nemen richting het strand. Niemand zit namelijk te wachten op warm drinken, het moet wel lekker koel blijven. Wij raden je dan ook aan om altijd één of twee extra handdoeken mee te nemen. Laat deze wel in je tas zitten om je drinken koel te houden.

Neem je favoriete tijdschrift of boek mee

De meeste mensen gaan naar het strand om even heerlijk te genieten en om tot rust te komen. Daarom zie je ook vaak dat mensen een boek of tijdschrift meenemen. Wat is een dagje strand dan ook zonder je favoriete boek of tijdschrift? Je kunt je heerlijk verliezen in het lezen van een goed verhaal met het geluid van de zee op de achtergrond. Kies daarom een boek wat je gemakkelijk kan lezen. Er zijn heel erg veel boeken die je kan lezen op het strand, wellicht is dat ook wel het moment om het lezen weer op te pakken of om juist aan een nieuw boek te beginnen. Lezen of het strand, wie wil dat nou niet?

Dé checklist voor een dagje strand

Een dagje strand is altijd leuk en gezellig om te doen, maar wat moet je allemaal meenemen? Dat lees je hier. Iedereen zit het wel zitten om samen met je gezin of familie even lekker te relaxen op het strand.

Lees meer