De Top 5 Bucketlist Reizen

De Top 5 Bucketlist Reizen

Iedereen heeft wel eens gehoord van de term bucketlist, toch? Het is een lijst met dingen die je nog wilt doen voordat je doodgaat. Sommige mensen willen skydiven, andere willen op safari, en er zijn mensen die dromen van een reis naar een exotische bestemming. In deze blog delen we de Top 5 Bucketlist Reizen die je moet doen in je leven. Lees snel verder om erachter te komen welke reizen er op jouw bucketlist moeten staan!

1. Route 66 – Amerika

Een roadtrip over de historische Route 66 in Amerika moet op ieders bucketlist staan. De route loopt van Chicago naar Santa Monica en gaat door acht staten. Je komt langs de meest iconische plekken van Amerika, zoals de Grand Canyon, en Route 66 is immers de belangrijkste weg in de Amerikaanse geschiedenis. Vergeet niet om onderweg een hamburgertje te eten, want zo hoort dat in Amerika.

2. Machu Picchu – Peru

Machu Picchu is een oude Inca-stad, gelegen op de top van een berg in Peru. De stad was ooit de thuisbasis van de Inca-heersers en heeft nu de status van Werelderfgoed. De meeste reizigers volgen het Inca-trail om bij de stad te komen, en dat is ook een aanrader. Maar er zijn ook andere manieren om bij Machu Picchu te komen, zoals het nemen van de trein vanuit Cusco.

3. Safari – Tanzania

Een safari in Tanzania is een ervaring die je nooit zal vergeten. Tanzania heeft enkele van de beste wildreservaten ter wereld, zoals Serengeti en de Ngorongoro-krater. Je kunt hier de Big Five spotten en ook ander wild, zoals cheeta's, giraffen en zebra's. Het is een ervaring die je moet hebben gehad.

4. Petra – Jordanië

Petra is een historische stad in Jordanië en is meer dan 2000 jaar oud. Het is al lange tijd een populaire toeristische attractie en is de locatie van vele films, waaronder Indiana Jones and the Last Crusade. De stad is uitgehakt in een rots en heeft prachtige architectuur. Je kunt het beste in de ochtend gaan om de drukte te vermijden.

5. Kerstman – Finland

Wist je dat de Kerstman in Rovaniemi, Finland in de poolcirkel woont? Een reis naar Rovaniemi staat garant voor een onvergetelijke ervaring. Je kunt er met husky's sleeën, rendier rijden, sneeuwscooter rijden en het noorderlicht bekijken. Daarnaast kun je een bezoek aan de Kerstman en zijn dorp niet overslaan. Het is een magische plek die je alleen kunt ervaren in Finland.

Pak de koffers!

Het is tijd om je bucketlist bij te werken met deze Top 5 Bucketlist Reizen. Van Amerika tot Peru, van Tanzania tot Jordanië en van Finland tot het noorderlicht, deze reizen staan garant voor een onvergetelijke ervaring. Dus waar wacht je nog op? Boek je ticket en ga op avontuur! Wil jij je reis handig boeken met crypto? Neem eens een kijkje bij Anycoindirect!

De Top 5 Bucketlist Reizen

Iedereen heeft wel eens gehoord van de term bucketlist, toch? Het is een lijst met dingen die je nog wilt doen voordat je doodgaat.

Lees meer