Geniet van de natuur en de activiteiten in de buurt van de Achterhoek

Geniet van de natuur en de activiteiten in de buurt van de Achterhoek

Bij Hofparken geniet u van het beste van twee werelden. Er is genoeg te doen in de omgeving van de Achterhoek: de uitgestrekte natuur en de levendige stadskern bevatten alle ingrediënten voor een fijne vakantie. Verblijf in een rustig vakantiepark Winterswijk met heerlijke sauna of hottub en kom volledig tot rust. Om vervolgens - wanneer u dat wilt- de gezellige commotie buiten de deur aan te doen. Een tot in de puntjes verzorgde vakantie hoeft niet ver weg te zijn. Onthaasten en genieten doet u in de Achterhoek.

Zoveel te doen

Combineer het nuttige met het aangename. Slenter of fiets door de weergaloze natuur en prik daarna een vorkje bij Café Grolzicht voor het tevredenstellen van de innerlijke mens. Tip: bezoek eens de verschillende musea die de omgeving rijk is en geef uw ogen goed de kost, want op het gebied van kunst en cultuur hoeft u zich geen moment te vervelen. De telefoon uit, de natuur in, uzelf verrijken met tot de verbeelding sprekende kunst en lekker lang tafelen. Hier zit de tijd u niet op de hielen, hier laveert u met de stroom van de seizoenen mee.

Bezienswaardigheden

Een vakantie bij Hofparken staat garant voor ontspanning: in en rond onze vakantiehuisjes is het goed toeven. In de omgeving heersen de wetten van de natuur. Even terugschakelen naar een versnelling lager: niets hoeven, maar als u wilt staan er staan eindeloos veel mogelijkheden voor vertier tot uw beschikking. Een hole-in-one proberen te slaan tijdens een potje golf, bijzondere bezienswaardigheden bezoeken, u vergapen aan de mooie natuur en het maken van vele fiets- en wandelroutes: weet u al welke activiteit u als eerst op de agenda zet? Maar u hoeft niet te kiezen natuurlijk, want tijden uw vakantie kan het gewoon allemaal.

Overnachten op een vakantiepark bij Winterswijk

Zoals u leest zijn er veel te veel leuke dingen om te doen in de Achterhoek. Vervelen is dus geen optie. Maar ook is er is volop de gelegenheid tot verstilling en verwondering, want vakantiepark Winterswijk en de nabijgelegen omgeving is daar bij uitstek de plek voor. Leg uw oor eens te luisteren: kwetterende vogels en het ruisen van de wind door de bomen vallen u ten deel. Het is hier simpelweg heerlijk.

Vergaderen, teambuilding en altijd vakantie

Ook voor bedrijven is het hier the place to be, want teambuilding en vergaderen zijn er mogelijk. En mocht u het op het vakantiepark zo leuk vinden dat u er nooit meer weg wilt, dan is er ook een mogelijkheid om een vakantiehuis te kopen. We kunnen goed begrijpen dat u –net als ons- uw hart heeft verpand aan deze fijne plek.