Intersport van A tot Z; welke sport shop jij?

Intersport van A tot Z; welke sport shop jij?

De Intersport; wie kent het niet? Bekend in meer dan veertig landen en daarmee voor velen een go-to winkel wanneer het gaat om nieuwe sportkleding aanschaffen. Of je nu een gepassioneerde sporter bent, of gewoon op zoek bent naar een gezonde manier om actief te blijven, Intersport biedt een uitgebreide selectie die je kunt verkennen. Zó’n uitgebreide selectie, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom zetten we graag, van A tot Z, uit voor welke sporten jij kan shoppen bij de Intersport; en presenteren we hierbij de teamsport- en samen-sporten-is-gezelliger-editie!

Badminton

Sluit je aan bij de badminton trend; of je nu een beginner bent of een doorgewinterde pro, Intersport biedt een breed scala aan badminton rackets, shuttles en andere accessoires om jouw spel naar een hoger niveau te tillen!

Basketbal

Stap het veld op en laat je vaardigheden zien met een basketbal uitrusting van Intersport. Van hemds tot schoenen; scoor als een professioneel in de kleding van Intersport!

Hockey

Betreed het veld met de nieuwste stick, een beschermend bitje of een knalroze hockeybal; allemaal van de Intersport!

Padel

Een sportsensatie, sporttrend, sportontwikkeling; hoe je het ook noemen wilt, padel is hip, hot and happening. En Intersport kan dan ook zeker niet achterlopen in het verkopen van de beste en fijnste speelmaterialen voor jouw potje padel!

Schaatsen

Voor een middagje pret en fun op de schaatsbaan met vrienden, of wanneer je een van de beste van jouw stad bent; bij Intersport glijd je gemakkelijk over het ijs met de fijne schaatsspullen!

Tafeltennis

Tilt je tafeltennisspel naar een hoger niveau met de collectie van batjes, ballen en tafels. Daag vrienden en familie uit voor leuke competitieve middagen en laat zien wat je in huis hebt!

Voetbal

De bekendste sport van de wereld mag natuurlijk niet achterblijven wat Intersport betreft; scoor doelpunten wanneer je jouw voetbalkleding bij Intersport scoort; van voetbalschoenen maat 35 tot keepershandschoenen, alles daar tussenin en erbuiten! Daarnaast kan je bij Intersport ook terecht voor de voetbal fanshop; van tenues tot sjaals, welke club is jouw favoriet?

Volleybal

Stijg boven het net uit en smash die bal harder dan het andere team hebben kan met de volleybalkleding en ballen van Intersport. Competitief in de zaal, of gezellig op het strand, volleybal is altijd een goed idee!

Wandelen

Dagtrekkingen over de veluwe, of toch liever een rondje in de wijk, het is sowieso gezelliger als je het samen doet; verken de wereld met de wandelgear van Intersport. Van een outdoor jas heren tot een mooie wandelschoen dames!

Wielrennen

Wanneer de dagen langzaamaan wat langer worden en de temperaturen zachter, komen de wielrenfietsen de schuren weer uit; scheur door het landschap op de mooie fietsen van Intersport en doe dit dan direct in hun comfy fietskleding!

Wintersporten

Skieën, langlaufen of snowboarden, met de wintersportuitrustingen van Intersport kan het allemaal; op naar een wit en koud avontuur!

Zwemmen

Duik in het diepe met de zwemkleding van Intersport; van zwembrillen tot zwemkleding, alles wat je nodig hebt voor een succesvolle duik kan je vinden in de schappen van de Intersport!