Op deze bestemmingen kun jij nog met je t-shirt naar buiten in de winter

Op deze bestemmingen kun jij nog met je t-shirt naar buiten in de winter

Winterdagen kunnen koud en donker zijn. Geschikt om binnen te blijven bij een open haard, of met een goed boek. De winter is het seizoen van temperaturen onder de nul, sneeuw en ijzel. Hoewel dit gezellig kan klinken, is niet iedereen hier fan van. Op vakantie gaan naar de zon in de winter kan dus een goede afwisseling zijn op de koude en donkere dagen thuis. Er zijn talloze bestemmingen waar je kunt genieten van zon, zee en strand in de winter, zoals Egypte, Tenerife en Dubai.

Het land van de piramides

Egypte is een land met een rijke geschiedenis en culturele bezienswaardigheden, zoals de piramiden van Giza en het tempelcomplex van Karnak. Maar het land biedt ook prachtige zandstranden langs de Rode Zee, die bekend staan om het duiken en snorkelen. De winter is een ideale tijd om naar Egypte te gaan, omdat het weer dan heerlijk is met temperaturen tussen de 20 en 30 graden Celsius. Wil je liever een all-inclusive vakantie? Ook daarvoor kan je naar Egypte met FTI reizen. Egypte is de ideale vakantiebestemming voor ieder vakantieliefhebber. Of je nu op zoek bent naar rust en ontspanning of dat je de wonderen in de zee wilt ontdekken, Egypte heeft het te bieden.

Ongedwongen je dagen doorbrengen

Tenerife is het grootste eiland van de Canarische Eilanden en ligt vlakbij de westkust van Afrika. Het eiland staat bekend om zijn mooie zandstranden en het heerlijke klimaat met temperaturen rond de 25 graden Celsius in de winter. Tenerife heeft ook een rijke cultuur en geschiedenis, met bezienswaardigheden zoals het Nationale Park de Teide, een UNESCO-werelderfgoed, en de historische stad La Laguna. Dus of je nu op zoek bent naar ontspanning op het strand, avontuur in de natuur of cultuur en geschiedenis, Tenerife heeft voor ieder wat wils!

Verwen jezelf met luxe

Wil je jezelf verwennen met luxe? Dan is Dubai dé vakantiebestemming voor jou. Dubai is een stadstaat in de Verenigde Arabische Emiraten en staat bekend om haar luxe hotels, winkelcentra en bezienswaardigheden zoals het Burj Khalifa, het hoogste gebouw ter wereld. In de winter is het weer in Dubai aangenaam met temperaturen tussen de 20 en 30 graden Celsius. Dubai biedt ook talloze watersporten aan, zoals waterskiën en kitesurfen, en heeft prachtige zandstranden langs de Perzische Golf.

De winter hoef je dus niet door te brengen in de kou. Een paar dagen ertussenuit in de winter is de ideale manier om uit de wintersleur te komen!