Weekendje weg met het voetbalteam? 3 leuke plekken om naar toe te gaan

Weekendje weg met het voetbalteam? 3 leuke plekken om naar toe te gaan

Voetbalteams zijn er op allerlei verschillende niveaus en leeftijdscategorie√ęn. Zo heb je professionele voetbalteams zoals PSV Eindhoven en FC Utrecht, maar ook lokale voetbalteams die op amateurniveau spelen. Bij amateurteams is gezelligheid en plezier vaak het belangrijkste. De resultaten doen er zeker toe, maar niet zo extreem als op het professionele niveau. Op welk niveau je ook speelt, het is altijd goed om aan teambuilding te doen. Hiervoor kun je bijvoorbeeld samen wat drinken naar een wedstrijd, maar je kunt er ook voor kiezen om echt een weekendje weg te gaan. Tijdens zo een weekend zullen jullie veel meer naar elkaar toe groeien dan tijdens de uurtjes op de club. Ben je van plan om een weekendje weg te organiseren met je voetbalteam? In dit artikel ontdek je drie leuke plekken om naartoe te gaan en geven we je tips om je weekend zo leuk mogelijk te maken.

Vakantiepark aan het strand

Wat is er nou leuker dan lekker met je voetbalteam in de zon op het strand liggen, zwemmen in de zee en tussendoor een balletje trappen? Bij dit soort activiteiten is de sfeer meestal zeer relaxt en worden vriendschappen versterkt. Wanneer je besluit om naar de kust te gaan, is het aan te raden om te kiezen voor een vakantiepark aan het strand. Zo kunnen jullie jezelf onderverdelen in een aantal huisjes naast elkaar en is er vaak ook ruimte voor gezellige avonden.

De Ardennen

De Ardennen is bij uitstek een gebied om heerlijk in de natuur tot rust te komen. Bovendien is het helemaal niet zo ver rijden naar de Belgische Ardennen. Deze omgeving is zeer geschikt voor wandelingen en er zijn vaak ook vakantieparken waarin je kunt verblijven. Ga je liever met het hele team bij elkaar? Kies dan voor een huisje 12 personen. Wanneer je de kosten verdeelt, hoeft dat bovendien helemaal niet zo duur te zijn. Zijn jullie met een grote groep? Dan behoort een vakantiehuis 14 personen ook tot de mogelijkheden.

Groningen

Groningen is een ideale provincie voor de mensen die houden van zowel stad als natuur. In de stad Groningen is het vaak super gezellig, terwijl je in de rest van de provincie veel ruimte en groene gebieden hebt. Bovendien zijn er genoeg voetbalverenigingen in de provincie Groningen. Hierdoor is het ook mogelijk om een oefenwedstrijd te organiseren. Zo is jullie weekendje weg niet alleen gezellig, maar ook een soort trainingskamp. Uiteraard zal teambuilding en plezier het primaire doel blijven.

Conclusie

Waar je teamuitje ook naartoe gaat, er zijn in en rondom Nederland genoeg mogelijkheden. Tijdens een leuk weekend zullen jullie als team dichter naar elkaar toe groeien en klaar zijn voor de competitie.